Leasing överlåtelse, pga ändrade förutsättningar ska vi göra oss av med denna. Avtal på 3 år hämtades i början på september. Vi har kört strax under 700mil och man får köra 6000mil med bilen.

Bilen är en realeasing bil från kvd. Månadskostnad på 4106:- i månaden. Skatt på 500:- per år. Drar 0.55 långkörning 0.67 stadskörning.

detta skriver DNB om överlåtelse.

En överlåtelse startar ni genom att nuvarande kund mailar följande uppgifter till bilkundtjanst@dnb.se:

• Kontraktsnummer/bilens registreringsnummer.

• Bilens mätarställning angivet i mil.

• Övertagande parts personnummer/organisationsnummer.

• Övertagande parts telefonnummer.

• Övertagande parts e-mailadress. Vad händer sen?

När ni mailat in uppgifterna genomförs en UC på övertagande part. Blir den godkänd så skickar vi ett överlåtelsekontrakt via post till nuvarande kund. Det brukar ta ett par arbetsdagar från ansökningsdagen till dess att ni har överlåtelsekontraktet hos er. Läs överlåtelsekontraktet noggrant för att slippa eventuell komplettering. När nuvarande kund och övertagande part signerat överlåtelsekontraktet postar ni det i original till:      

DNB Finans      105 88 Stockholm

Överlåtelser sker alltid per den 1:a varje månad. För att överlåtelsen ska hinna ske per den 1:a så måste korrekt ifyllt överlåtelsekontrakt vara oss tillhanda senast den 25:e i månaden innan. Viktigt att notera är även att samtliga fakturor fram till och med överlåtelsedatumet måste vara betalda för att en överlåtelse ska kunna genomföras.Vad kostar en överlåtelse?På första fakturan som övertagande part får så tillkommer det en avgift om 2 500 kr.