Överlåtelse av Cupra Born 58 kWh önskas pga ändrade familje- och arbetsförhållanden då jag inte längre har de ekonomiska förutsättningarna att klara av min vardagsekonomi.

Här finner ni en snygg och praktisk elbil med härliga köregenskaper. Bilen är nästintill fullsmetad med det mesta man kan tänkas vilja ha. 

Lite fakta om bilen: 

Färg: Aurora Blue Metallic

Klädsel: Textilklädsel Svart/grå

Fabriksutrustning: 

Privacy: Mörktonade rutor från B-stolpe och bakåt

Tech L: Kessy (nyckellöst system), belysning i yttre dörrhandtag, Trådlös smartphone laddare, Car2X-funktioner, Intelligent Park Assist

Pilot M: Navigationssystem, förutseende Adaptiv Farthållare, Helljusassistent, Backkamera, Vägmärkesavläsning

19” lättmetallfälgar Copper Typhoon, Glossy Black/Copper Machined

Fordonsverktyg för 19”-och 20”-hjul (utan däckteparationssats, för självhäftande däck)

Garantiförlängning 1 år/90000 km

Extrautrustning: CONNECT

Kostnaden för leasing ligger idag på ca 6200 kr efter räntehöjningar (från början 5500 kr) och avtalet är på 2000 mil/år. Det ingår en inkomstförsäkring på 189 kr i denna kostnad, vilket innebär att leasinggivaren betalar en månadsavgift om man skulle bli sjuk eller ofrivilligt arbetslös och man inte har råd att betala fakturan. Denna kan man välja att avstå ifrån om man önskar.

Priset på leasingen är väldigt förmånligt då samma modell med liknande utrustning och miltal idag skulle gå på närmare 8000 kr.

Avtalet tecknades 2022-06 och löper fram till 2025-06 så det är alltså ca 26 månader kvar på avtalet.

Mätarställning: 17896 km. Då jag använder bilen så gott som dagligen kommer detta ökas på med tiden fram till överlåtelsen. 

OBS! Vinterdäck ingår ej. Dessa köpte jag till själv, helt nya däck och fälgar som jag kan sälja i samband med överlåtelsen vid intresse. Det är Michelin X-Ice North 4 däck på Dezent 18” fälgar. Nypris 22 300 kr. Använda endast en säsong. Priset kan diskuteras.

Överlåtelsen kan ske så snart som möjligt. Detta görs genom en överlåtelsehansökan och nya ägaren måste godkännas av finansbolaget. Det tillkommer en del extra kostnader i samband med detta, så som; 

Överlåtelseavgift på 3000 kr. Avbetalningsavgift på 1500 kr och serviceavgift på 420 kr. Vid snabb överlåtelse så kan jag tänka mig att stå för en del av dessa kostnader.

Hör av er vid eventuella frågor och om det saknas nån information jag glömt att ta med.

Utöver mobil nås jag även på mejl: f.c.olsson@gmail.om