Då jag flyttar och inte kommer att behöva bil så söker jag någon som kan ta över bilen från 1/9. Då kommer det att vara 10 månader och 1000 mil kvar på avtalet! Otroligt skön att köra och väldigt lyxigt att man kan öppna upp panoramaglastaket helt och köra nästan ”nedcabbat”! Självklart finns både vinter och sommardäck!

MG EHS Plug-In Luxury – Maximera din körsträcka med en laddhybridUpplev är en imponerande hybrid-SUV som kombinerar prestanda, lyx och effektivitet i ett elegant paket. Med en plug-in hybrid drivlina har den både en elmotor och en turboladdad bensinmotor, vilket ger förarna en spännande körupplevelse samtidigt som koldioxidutsläppen minskar.

Den yttre designen är elegant och aerodynamisk, med slående linjer och en djärv frontgrill som ger den en befallande närvaro på vägen. Interiören är lika imponerande, med en rymlig kabin som är välutrustad med förstklassiga material och banbrytande teknik. Funktioner som ett panoramasoltak, uppvärmda och ventilerade säten och ett infotainmentsystem med pekskärm med smartphoneintegration gör det till en bekväm och bekväm åktur.

När det gäller prestanda kan MG EHS accelerera från 0 till 100 km/h på bara 6,9 sekunder. Den kan färdas upp till 52 km på enbart elektrisk kraft och har endast 43 g/km CO2-utsläpp och 1,8 l/100 km bränsleförbrukning. Detta gör det till ett utmärkt alternativ för dem som vill ha både lyx och hållbarhet i sin dagliga förare.

Med sina imponerande funktioner och möjligheter är det definitivt värt att överväga för alla på marknaden för en ny SUV.