Att överlåta ett leasingavtal kan vara fördelaktigt för dig som av någon anledning inte längre vill eller kan ha kvar din bil. Här är några av fördelarna med att överlåta ett leasingavtal:

  1. Du slipper avsluta avtalet i förtid: Om du inte längre vill eller kan ha kvar din bil är det vanligtvis inte möjligt att avsluta ett leasingavtal i förtid utan att behöva betala en hög avgift. Genom att överlåta avtalet kan du undvika dessa kostnader.
  2. Du sparar pengar: När du överlåter ett leasingavtal behöver du inte betala någon avgifter för att avsluta avtalet. Detta kan spara dig pengar jämfört med att avsluta avtalet i förtid.
  3. Du kan hjälpa någon annan: Genom att överlåta ditt leasingavtal kan du hjälpa någon annan att få tillgång till en bil som annars kanske hade varit utanför deras budget eller svår att få tag på.

Sammanfattningsvis kan överlåta ett leasingavtal vara fördelaktigt för dig som inte längre vill eller kan ha kvar din bil och vill undvika att betala höga avgifter för att avsluta avtalet i förtid.